Ha összefogunk, szemétből érték lehet!

Legaktuálisabb projektünk megvalósításához nagy szükségünk van összefogásra és segítségre. Az Asante a Gyermekekért Egyesület Maszájföldön tapasztalta meg a felhalmozódó műanyagok által okozott óriási problémát. Maasai Mara Nemzeti Park környékén egyáltalán nincs megoldva a szemétszállítás. A turisták és a helyiek az üres PET-palackokat gyűjtőhely hiányában egyszerűen eldobják. A faluban mindenhol műanyagot látni szétdobálva, sőt már a nemzeti park területén is PET palackokkal játszanak az oroszlánok.
 
Mi, az Asante a Gyermekekért Egyesület az eldobált szemét eltakarítása érdekében egy PET palackokból álló közösségi házat szeretnénk építeni. A ház a fiataloknak képzési lehetőséget, a nőknek pedig menedéket és munkahelyet nyújt majd, miközben gyermekeik biztonságban tanulhatnak és játszhatnak. Partnerünk már több házat épített PET palackok felhasználásával, így a szükséges technikai tudás és tapasztalat rendelkezésünkre áll. 
 
Szemétből érték projektünk támogatásával ti is hozzájárulhattok, hogy 11.000 eldobált PET palackot értékké változtassunk és a helyi fiataloknak esélyt adjunk egy biztosabb jövőre.
A ház tervei és a PET palackok már készen állnak, csak rátok van szükség, hogy terveink megvalósulhassanak. A Föld és a rajta élők közös felelősségünk, ezért kérjük, támogasd munkánkat, hogy a ház felépülhessen!

Pénzbeli adományodat az alábbi számlaszámon tudod eljuttatni hozzánk:
ASANTE Egyesület
16200106-11662538