Hogyan segíthetek?

Segíts saját erőforrásaiddal!

Számos különböző ötletünk és projektünk van, amihez különböző készségek, ismeretek, források kellenek. A saját tudásod felajánlása az egyik legnagyobb segítség számunkra!

Hasznos skill lehet videószerkesztés, grafikai tervezés, sőt még social media felületek vagy weboldalak rutinos menedzselése is. Ha van tapasztalatod egyesületi háttérmunkában (pl. szerződések írása, könyvelés) vagy helyszínt tudsz felajánlani kisebb rendezvényekhez szintén sokat tudsz segíteni nekünk.

Keress minket bátran ötleteiddel, készségeiddel! Mindig örülünk egy kis segítségnek és egy-egy új lehetőségnek!


Csatlakozz Egyesületünkhöz!

Az alábbi Google Form kitöltésével csatlakozhatsz egyesületünkhöz, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről. Évi 3000 Ft-os tagdíjaddal az egyesület munkáját is támogatod.


Adományozz!

  • Pénzbeli adományodat az alábbi számlaszámon tudod eljuttatni hozzánk:

    ASANTE Egyesület
    16200106-11662538 
    MagNet Bank

    Amennyiben tárgyi adománnyal szeretnéd segíteni munkánkat, bátran lépj velünk kapcsolatba üzenetben!

 

Önkénteskedj!

Önkénteskedj Kenyában!

Indulás előtt mindketten átéltük, milyen elindulni az ismeretlenbe a világ másik felére önkénteskedni. Nehéz erre egyedül felkészülni, kevés helyről lehet megbízható információhoz jutni. Ha felmerült benned, hogy szívesen utaznál Afrikába önkénteskedni valószínűleg rengeteg bizonytalanság és kérdés van benned. Keress minket bátran ezekkel kapcsolatban is, szívesen megosztjuk tapasztalatainkat! 

Ha egy biztos helyet keresel önkénteskedésre, szívesen ajánljuk Kenyában a Marafiki International szervezetet. Náluk önkénteskedtünk mi is, a közös munkának köszönhetően pedig azóta is folyamatos kapcsolatban állunk.

Elsőre sokan meglepődnek, hogy legtöbbször fizetni kell azért, hogy önkéntes munkát végezhess. A nagyobb közvetítő cégek pedig méginkább megemelik az árakat. A Marafikinél aránylag olcsón önkénteskedhetsz és biztos lehetsz benne, hogy a kifizetett pénz valóban jó helyre kerül. Együttműködésünknek köszönhetően ha az Asantén keresztül jelentkezel a Marafiki kedvezményt is biztosít Számodra!

Önkénteskedj itthon, az Asanténál!

Amennyiben egyelőre nem tudsz, szeretnél kiutazni, de érdekel az egyesület munkája és afrikai gyerekek segítése, szívesen látunk önkéntesnek egyesületünknél. Segíthetsz különböző alkalmi feladatokban, projektjeink fejlesztésében, valamint részt vehetsz új ötletelésekben is. Közben pedig sokat tanulhatsz Kenyáról és arról, hogyan lehet valódi változást hozó segítséget nyújtani! 
 
Amennyiben érdekel az önkénteskedés, akár Kenyában, akár itthon jelentkezz az alábbi Google Formon!