1% felajánlás – 2023

Kedves Támogatóink, Barátaink!
 
Nagyszerű hírt kaptunk ma!
Végre megkapta Egyesületünk a határozatot az 1%-os fogadásokra vonatkozóan, tehát ahogy eddig is ígértük most már TÉNYLEG (!) közvetlenül nekünk tudjátok felajánlani adótok 1%-át! Nagyon köszönjük Nektek, akik eddig vártatok a felajánlásokkal, most már zöld a lámpa!
 
Itt szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy megköszönjük a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – BTESZnek, hogy ez elmúlt években ezzel is segítette Egyesületünk munkáját, és lehetőséget biztosított rajtuk keresztüli felajánlások fogadására, és ezeket az összegeket továbbította Egyesületünk számára. Kis szervezet lévén minden adomány nagy segítség. 
Nem utolsó sorban pedig köszönjük Nektek, akik az elmúlt évben/években támogatásotokkal segítettétek több projektünk megvalósulását is!
 
Idén augusztusban újból meglátogattuk projektjeink helyszínét, a gyerekeket, és közösségeket, akiket támogatunk. Nagyszerű volt megtapasztalni, hogy milyen mértékű és értékű segítséget jelent egy-egy megvalósult projekt.
Idén a meglévő folyamatos projektjeink mellett, egy olyan iskolát is elkezdtünk támogatni, melynek a növekvő gyermek létszám miatt segítségre volt szüksége, így az iskolai berendezéseket (padokat, asztalokat, székeket, tanszereket) biztosítottuk számukra.
Továbbá elkezdtük egy igazán nagy projektünk tervezését Maszájföldön, melynek a kezdeti lépései már el is indultak, készen vannak az építési tervek! Egy közösségi házat szeretnénk építeni a maszáj falubeliek részére, PET palackok felhasználásával, mely nagyon sok ponton ragadná meg a problémákat, és segítené a közösség életét. Gyermekeknek foglalkozásokat biztosítana, játszóteret, bántalmazott nőknek/lányoknak egy védett biztonságos helyet jelentene, fiatalok munkavállalását különböző képzésekkel segítenénk, mert a munkanélküliség nagy problémát jelent a térségben, és ezeken kívül számos más tervünk van még.
Nagy segítséget jelentene, ha az idei évben is támogatni tudnád munkánkat, ezzel a közösségi ház felépülését az adód 1%-ának felajánlásával!
Nem kell mást tenned, mint az ASANTE a Gyermekekért Egyesületet jelöld meg kedvezményezettnek az 1%-ról rendelkező nyilatkozaton, adószámunk megadásával.
 
ASANTE a Gyermekekért Egyesület adószáma: 19241597-1-13
Nagyon köszönjük a támogatásod!!!
 
Asante a Gyermekekért Egyesület
(Angi, Hilda, Kata)